Bet365 online fogadási útmutatók

Tony Pulis attól tart, hogy a West Bromwich Albion „stagnál”, és arra ösztönözte a klubot, hogy tegyen hasznot a közelmúltbeli felvásárlási lehetőségeiből, az új játékosokba Bet365 történő befektetés előtt, mielőtt az augusztus végén lezárulna a nyári átutalási ablak. győzelem a Crystal Palace-ban Tovább

A múlt héten bejelentették, hogy a Guochuan Lai befektető által vezetett kínai csoport megállapodott Jeremy Peace korábbi elnökével, hogy Bet365 online fogadási útmutatók megvásárolja a klubot.A korábbi Blackburn elnöke, John Williams azóta békét követett, és Pulis felhívta őt és a Yunyi Guokai (Shanghai) Sports Development Limited csoportot, hogy új játékosokba fektessenek be. – a Premier League-i ​​klubok, akik sokkal kevesebbet költenek, mint a Pulit, addig megszokották, amíg a Stoke City menedzsere volt. fejléc, de a menedzser azt mondta: „A klubnak sok olyan játékosa van, aki már régóta itt volt.

„ Fantasztikus játékosok, fantasztikus szolgák, de Bet365 versenyre van szükségük, olyan emberekre van szükségük, akik játszhatnak ebben a csapatban, és szeretnének abban a csapatban lenni.Ez az, amit a klubnak szüksége van.

„Már 22 hónapja voltam itt. Ez volt az egyik dolog, amit mondtam – a klub szinte stagnált, és tényleg el kell érnie az első lábát. Ez az egyetlen klub a West Midlands-ben, amely ebben az évben a Premier League-ben van, fantasztikus támogatást nyújt, és a támogatók és Bet365 mindenki körül a helyszínen – szükségünk van egy kis lendületre.

„Megpróbálunk üzletet kell folytatnunk, üzletet kell tennünk, és onnan megyünk. Remélhetőleg a következő két hétben kapjuk meg.Ez egy nagy két hét a számomra és a labdarúgó klub számára. ”

A múlt héten a Baggies csatlakozott a Palace-hoz a Liverpool csatárának, Christian Benteke-nek, de az Anfield klub a 32,5 millió font körüli figurát Bet365 tartotta a belga múlt évben fizettek.

Ami az egykori Angliát illeti, a 21-es év alatti előremutatója, Saido Berahino, aki többször összekapcsolódott a Hawthorns-tól való elmozdulással, Puli azt mondta: „Nem hagyjuk, hogy Saido menj, a klub nem hagyja elmenni, amíg valaki be nem jön.

„Visszatérnünk kell oda, ahol itt voltam az Bet365 első évben, amikor ő volt a fő oka annak, hogy túléltünk. Tavaly elvesztettük, de ha vissza tudjuk kapni, ő és Rondón egy maroknyi csapat lesz.