Unibet sportfogadás bónusz

A világbajnokság a globális golf naptárban évente megjelenő funkciójaként a közelmúltban a házigazda helyszínéről a fogadó helyszínre váltott; néha minden harmadik Unibet évben, néha minden két alkalommal játszanak le. Søren Kjeldsen és Thorbjørn Olesen Dánia leánykori golfbajnoksága után További információ

Úgy kellett volna tartani a Mission Hills-ben Kínában 2025-ig, de a verseny főszereplője A szponzor, az Omega, 2011 után húzta a csapot, mondván, hogy a kínai Unibet sportfogadás bónusz golfpiac „túl éretlen”, és a mezők erőssége nem volt kielégítő.

Úgy tűnik, senki sem tudja, mi történik ezzel az eseményrel, annak ellenére, hogy ezt a héten PGA Tour biztos, Tim Finchem írta le golf egyik „lényeges tulajdonságának”.

A Finchem szerdán érkezett a Kingston Heath média sátorába, hogy Unibet megkapja a nemzetiségi címét, és sokat beszélt a Kupa jövőjéről anélkül, hogy lényegében annyit mondott volna.

„Ahogy várjuk, a világbajnokságot olyan járműként tekintjük, amely segíthet a játék nemzetköziesedésének felgyorsításában” – mondta Finchem. „Ez az esemény összegyűjti a bolygón lévő játékosok jó csoportját, országonként kettőt, és úgy tekintünk rá, Unibet mint egy nagyon jelentős tulajdonba beépíthető dolgot.

„ Úgy gondolom, mint mi várom, hogy a járművek, amelyek valóban felgyorsítják a játék növekedését nemzetközi szinten, biztosan megnézzük a világbajnokságot, mint a keverék részeként. az, ami nagyon nehéz volt.De itt van egy ötlet, amely minden „érdekelt félnek” fellebbezhet, és garantálja a verseny jövőjét: hagyja Melbourne-ben vagy Ausztráliában, legalább a Unibet következő három kiadásban.

A PGA Tour és a PGA Nemzetközi Szövetsége A túrák egyértelműen keresnek egy fogadó várost, és lehetőleg egy erős golfpártot, hogy átvegyék az unibet fogadási útmutatók eseményt és azonosítsanak.Természetesen senki más nem ragaszkodik ahhoz, hogy megtartsa.

A szerdai Finchem azt mondta, hogy az Egyesült Államok turnéja állandó irodát nyit meg Ausztráliában, hogy segítsen a versenyek megrendezésében ebben az Unibet országban, és „segítsen a játék általános növekedésében ”.

A Melbourne főbb rendezvényein keresztül egy ideig PGA-túrát kerget, és még az év negyedik főszereplőjének, a PGA-bajnokságnak is otthont ad. az USA-n kívül mozog. Lehetőség nyílik a kupa rendszeres előadásának lehetőségére.

A Melbourne-i homoktömörítő kurzusok híres vonalkártyája a játékosoknak; a tömegek a drovesben felfordulnak.És ez egy olyan város, amely szereti a nagyidős sportot.

A Finchem ezen a héten beszélt a PGA Tour és a Victoria állam közötti Unibet egészséges kapcsolatról, amely az 1998-as elnöki kupa sikeres rendezésével kezdődött a Royal Melbourne-nél.

„Az elmúlt 20 évben valóban csodálatos munkakapcsolat alakult ki Victoria-ban” – mondta. „Az itt kapott vétel mindig nagyon, nagyon pozitív volt.”

Tehát minden kacsát szépen sorakoznak fel: úgy tűnik, ez egy nem-agytörzs.

A Dániában első pillanatban nyertünk azonban a kupában, amelyet először 1953-ban játszottak le.A négy stroke erős mezőjével Sören Kjeldsen és Thorbjörn Olesen talán az Unibet ország legkiválóbb golfjátékát kínálták.

„A golf nem kap nagy média figyelmet Dániában, mert a labdarúgás és a kézilabda a legtöbbet kapja – mondta Kjeldsen. – Remélhetőleg ez nagy dolog lesz. Bizonyára nagyon büszkék vagyunk. ”

Az, ahogyan elfogadták a versenyt, és gyakran egymásnak, megmutatta, hogy mennyire jelent ez számukra. Ugyanez mondható el az utolsó napon a Unibet ranglistán lévő összes csapatról: valódi érzés volt a csapatmunka, a szenvedély és a bajtársadalom.

Ez elegendő bizonyíték a hatalomra, hogy ez a versenynek fényes jövője van; csak a Finchem-et és az együttmûködést kell megtenni, a Ponte Vedra Beach-ben, Floridában, hogy kitapja a nyakukat, és egyértelmû elkötelezettséget vállaljon rá.